Viletina koju Nataša Bekvalac izdaje za ogromne pare nalazi se u Čeneju: Izgleda da vam se bukvalno zavrti u glavi
Foto: M.M./ATAImages

NEREALNO

Viletina koju Nataša Bekvalac izdaje za ogromne pare nalazi se u Čeneju: Izgleda da vam se bukvalno zavrti u glavi

Početkom 2020. godine, u vreme pandemije koronavirusa, pevačica je odlučila da njena zarada ne bude pogođena krizom

Objavljeno: 18:49h

Nataša Bekvalac napravila je svoj privatni raj u Čeneju, koji, kada sama ne uživa u njemu - izdaje za vrtoglavu cifru!

Dok mnoge javne ličnosti biraju luksuzne stanove u Beogradu, pevačica Nataša Bekvalac je pronašla svoju oazu mira u blizini Novog Sada.

Naime, Nataša je kupila ekskluzivno imanje koje se sastoji od trospratne vile sa bazenom i prostranim dvorištem, koje se prostire na više od 3.500 kvadratnih metara. Početkom 2020. godine, u vreme pandemije koronavirusa, pevačica je odlučila da njena zarada ne bude pogođena krizom i počela je da iznajmljuje svoju luksuznu vilu svima koji su želeli da pobegnu iz grada tokom karantina. Međutim, za boravak na ovom prostranom salašu u Čeneju trebalo je biti spreman na trošak od 800 evra po danu.

Raskošna vila sa bazenom, koja je opremljena luksuzno i nije bila nameravana da stoji prazna, sada je dostupna za iznajmljivanje. Iako je vila pružala pevačici željeni mir i privatnost, nedavno je odlučila da se preseli i da imanje iznajmljuje za proslave. Bekvalac je uložila značajnu sumu novca, oko 200.000 evra, kako bi sve izgledalo kao iz bajke.

Mnogo Natašinih koleginica, uključujući Katarinu Grujić i Tamara Milutinović, već su organizovale svoje svadbene proslave na njenom imanju i snimale spotove pored bazena koji je centralna atrakcija dvorišta.

00:17

Nataša Bekvalac uživa na Adi Bojani

(Espreso/Srbijadanas/Jovana Šipčić/)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.